BİGEP kapsamında "Fidanlar Ağaca, Öğrenciler Okula" isimli okul çalışmamızı gerçekleştirdik.

Okulumuzda etkili bir iletişimle takım ruhu oluşturularak olumlu okul iklimi ve kurum kültürünün yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla fidan dikim etkinliğimizi gerçekleştirdik.

24.04.2024 18

Etkili bir iletişim kurumlardaki başarının sağlayıcısıdır. Sağlıklı bir okul atmosferinin oluşmasında etkili iletişim ön plandadır. Okulumuz yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileriyle etkili iletişim sonucunda takım ruhu oluşturarak ağaç fidanı dikme etkinliği gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrencileriyle teneffüs saatinde etkili bir iletişim ile ağaçların ve ormanların ülkemiz için ne kadar önemli olduğu konusunda anlatımlarda bulunduk. Hayat Bilgisi ve Sosyal Bilgiler derslerine değinerek örnekler verdik. Etkili iletişim ve takım ruhu ile öğrencilerimiz fidan dikim işlemini izlediler.

Etkinlikteki amaçlarımız;

* Hayat Bilgisi ve Sosyal Bilgiler derslerine değinerek ağaçların ülkemiz için önemini kavratmak,

*fidan dikme etkinliği ile öğrenciler ile bir hatıra oluşturarak okul iklimini ve kültürünü yaygınlaştırmak,

* Etkili iletişim ile takım ruhu oluşturarak öğrencilerin okulu sevmelerini sağlamak ve okula devamlılıklarını sağlayarak devamsızlıklarını önlemektir.