Sarınca İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda eğitim- öğretim faaliyetlerinin kalitesi her geçen gün arttırılarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, topluma yararlı, kişisel değerler eğitimini tamamlamış, farkındalıkları yüksek mutlu bireyler yetişmesi için tüm öğretmenlerimiz kendi aralarında ve velilerle işbirliği içinde çabalamaktadır.

Misyon: Okulumuz birleştirilmiş sınıflı bir köy okuludur. Okulumuzda 2019-2020 eğitim öğretim yılında 33 öğrenci ilkokulda, 11 öğrenci anasınıfında kayıtlıdır.

Başarılar: Okulumuz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü EYYÜBİYE OKUYOR PROJESİ kapsamında ´´Kitap Okuma Oranı En Fazla Olan Okullar´´dan biri seçilerek ödül almıştır.

Saatler: 08.10 - 13.50
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrenciler servis kullanmamaktadır. Öğretmenlerimiz Şanlıurfa merkezden servis ve özel araç ile kolayca ulaşım sağlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ben Temizim Okulum Temiz, Değerler Yolculuğu, 7 Peygamber 7 Tema.

WEB - https://sarinca.meb.k12.tr

Adres - Olukyanı Mahallesi Sarıca Sokak No43 Eyyübiye Şanlıurfa Payamlı Köyü yolu üzeri

Yerleşim Yeri - Mezra

Ulaşım Öğretmenlerimiz ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaktadır. Ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa il merkezine 25 km, ana yola 3 km uzaklıktadır.